August 2011 | Kisah Riss Aziela
menurut khabar2 yang risya dapat,pentengkaran yang berlaku pada ozil dan villa disebab kan villa menghina agama islam.
Risya mengambil ayat2 ozil di dalm twitter "Mesut Özil pemain Real Madrid: "villa berkata satu kata yang tidak sopan tentang agama (Islam) saya dan itu sebab mengapa saya kelihatan marah dan cuba memukulnya.

bagi yang tak tahu pasal ozil...ozil ialah pemain bolah sepak real madrid yang beragama islam..:) 

da tutup citer pasal tue...Risya act sedih gila sebab febregas da pindah ke Barca dan tak sampai 24jam lagi dengan rasmi nya samir nasri pulak pinda ke man city...tapi tue semua hak dorangkan????nak gaji banyak...tapi yang penting Risya tetap peminat no  1 Arsenal...:)


Arsenal Fan Malaysia
assalammualaikum....
rasa2 nye korang raya tahun nie meriah x????Risya rasa raya tahun ni,Risya raya tak meriah dulu la sebab seminggu lepas raya Risya ada Final Exam...so time Raya terpaksa study....tak boleh la raya sakan..:(((
sedih nye...da la raya sampai raya ke 4 jew....huhuhu...tahun nie tak pernah lagi puasa dengan my family..but my bro said,dia nak ambik Risya kat sini,pastu bawa balik Negeri Sembilan..tapi 2 la tak tahu jadi ke tak..sebab korang tahu je la,kerja kat hospital,tak pernah yang abis...asyik2 oncall..pastu raya pun 2 hari jew...bosan..kenapa la dia kerje kat hospital..hihihihihi....
baju raya????korang da beli???Risya belum beli lagi...tak sempat kot..sebab bulan puase bulan yang paling bz coz semua lec nak buat test and kuiz..tension2...pas2 kene stdy laju2 coz lepas raya da Final...errrr
okey la..nak sambung stdy la...see u..:)


you so special..:)