Dikuasakan oleh Blogger.

Segmen : Saya Blogger Dari Negeri..

by - Januari 06, 2013

segmen dari blog FizGraphic

Riss di Tag oleh seorang blogger dari selangor untuk join segmen dari Blogger Apit ini. tapi Riss act bukan dari selangor. Riss anak kelahiran bumi bertuah adat perpatih, NEGERI SEMBILAN...=)
Ramai yang tahu bukan Negeri kesayangan Riss ini, satu-satunya negeri yang mengamal adat perpatih.. okey, Riss akan cerita serba sedikit tentang makanan yang paling Popular di negeri Riss ni. sebelum itu, Riss nak  cakap loghat Negeri Sembilan la.

makanan yang paling sodap kek sini iyolah masakan gulai. Gulai ini lobih dikonali sobagai masak lomak cili padi. laie podeh laie sodap. Sapo yang tak makan memang rugi. Maun makan? mari doreh datang sini, Riss masakkan. pasti kamu semuo tak maun balik..hihihi

okey la, sampai disini sahaja cerita Riss,loghat Riss x pekat mana pun..hihihi.. sehingga bertemu kembali...byee..=)

Saya Blogger Dari NEGERI SEMBILAN..=)


You May Also Like

19 comments

  1. Hai orang selangor! Kita pun anak selangor jugak. Hihi. Done follow you. Follow me back :)

    http://randomssssss.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    Jom join contest!
    http://randomssssss.blogspot.com/2013/01/official-contest-themostmemorable2012mo.html

    BalasPadam
  2. salam kunjugan dari blogger perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  3. ♥ Salam... Datang Dari Segmen Yang Sama..Blogger Dari SABAH,Salam Kenal K..Dah FOLLOW Sini..Jom Singgah Blog Saya Plak K.. ^__^

    http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    BalasPadam
  4. dah follow sini..
    dari segmen sama..
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  5. yong dri perok
    naik baseka ke sana sini
    meh terjah tmpt yong

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  6. mai singgah sini :)
    dtg dr segmen yg sama .
    http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  7. terbang dari Terengganu. meh la makan keropok. hehe. follow sini.
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  8. salam kunjungan dari Labuan., ^^

    BalasPadam
  9. singgah sini , done follow awak :D

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    have a nice day :) salam perkenalan .

    BalasPadam
  10. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di malam hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  11. salam... singgah dari segmen yg sama :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  12. jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

    http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

    BalasPadam
  13. hai!jom join GA gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    BalasPadam
  14. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  15. Saya pun orang nogori . Jom singgah blog saya !

    Peace Yoo !

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  16. hai assalamualaikum
    yeen pun orang nogori jgk
    jom terjah ke blog sye hik2
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  17. salam dari blogger Kelantan

    http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  18. http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    hye dik salam kenal dari ciksu.
    dari segmen yg sama

    i follow dari KEDAH ;D

    jom singgah blog ciksu, :D

    BalasPadam
  19. http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    hye dik salam kenal dari ciksu.
    dari segmen yg sama

    i follow dari KEDAH ;D

    jom singgah blog ciksu, :D

    BalasPadam