#GengJerit kawan,sahabat atau Family?? | Kisah Riss Aziela

#GengJerit kawan,sahabat atau Family??


IEDA , SUE , AINIL , ME , CT , DILA


Geng Jerit??? Apa tu.. macam gedik je nama tu... hahaha.. itula yang akan terlintas dalam pikiran manusia-manusia di Malaysia ini.. 

Tapi bagi Riss, Geng Jerit adalah sesuatu yang luar biasa dari Geng2 lain yang Riss join.. boleh dikatakan Geng ini mempunyai Aura yang tersendiri.. Sesiapa yg tahu mesti dapat rasa kehebatan #GengJerit ini... 
Siapa ahli Geng ini yang pentingkan...Geng Jerit terdiri dari 6 gadis yang jelita,comel,manja,cute,cantik dan jugak menawan.

Kawan??? kami tak rasa kami adalah kawan atau sahabat..tetapi kepada Adik dan Kakak..kira macam satu Family la. Geng ini juga telah mengajar Riss akan sikap bertolak ansur, tolong menolong, bertimbang rasa serta hormat menghormati antara satu sama lain. Bagaimana kami boleh berkawan?? Cara perkenalan kami agak unik la, sebab kami ini pencinta Bola Sepak Tempatan jadi secara tidak langsung kami terjumpa di Stadium. Disitula bermulanya persahabatan kami. 

Geng Jerit sebenarnya diberi nama diatas sikap kawan2 Riss yg suka menjerit dalam Stadium setiap kali game membabitkan Selangor FA .. Sesiapa yang duduk area Gate 5 or IMD pastinya sudah mengenali Sikap gadis2 ini.Walaupun Riss bukan berasal dari Selangor, mereka tidak sesekali pinggirkan Riss, malah Riss sendiri akan turun ke S.Alam tuk memberikan sokongan terhadap team Selangor jika tidak game membabitkan pasukan NS matrik.

Sesungguhnya Mereka adalah kawan, Sahabat, Kakak dan Adik yang Riss sayang sangat. Mereka la tempat Riss mengadu, tempat Riss luahkan tension, tempat Riss Gembira,sedih,suka dan duka... Terima Kasih Ya Allah Kerana Memberiku Kawan Yang Sentiasa Disisiku Disaat Susah Dan Senang. Buat Ct,Ieda,Dila,Sue dan Ainil..terima kasih I walaupun I bukan dari Selangor...hihihihi... Muahhhh

#GengJerit SELAMANYA... PEACEEE

2 comments: