October 2017 | Kisah Riss Aziela
Wah, tinggal 11 hari lagi D'Academic Asia 3 ( DAA3) akan membuka tirainya tidak lama lagi. Tentunya sekali lagi barisan negara-negara yang bertanding akan menghantar wakil yang cukup dasat yang cukup berpengaruh untuk mewakili negara masing-masing. DAA3 tidak perlu dipekenalkan lagi, kerana DAA sebelum ini telah menjadi fenomena di negara-negara bertanding termasuk di Malaysia dan Brunei.

Risya akan memperkenalkan Pewakilan Brunei yang akan mewakili Brunei pada edisi kali ini .Tahun ini , Brunei telah menghantar pewakilan yang cukup mantap. Mereka telah berlatih bersama-sama dengan Pg Hj Ismail atau lebih dikenali sebagai #RajaDangdutBrunei iaitu individu yang cukup disegani dan penting oleh penyanyi dan juga peminat - peminat irama dangdut di negara Brunei Darussalam.

Assalamualaikum

Disini ada yang menghadapi masalah seperti masalah dibawah ni tak?

- Anak sukar tidur
- Emosi anak kadang kala terganggu
- Anak batuk,selsema ataupun demam
- Si manja selalu menghadapi sakit perut atau kembung

Memang peningkan jika Simanja menghadapi masalah diatas. Kadang-kadang kita pun sendiri tidak cukup tidur malah pergi kerja pun dengan muka yang tidak bermaya. Alhamdulillah dengan izinnya TASNEEM NATUREL BABY mampu mengatasi masalah anda.



hai semua. Tengah buat apa tu? Cuaca di luar panas sungguh tapi kenapa risya terasa sejuk je ni? demam ke, tapi badan risya biasa je tak panas pun. opss terlupa, patut la terasa sejuk, rupanya risya mengunakan Shawl by Khadijah Signature.

Kebaikan Tudung / Shawl By Khadijah Signature?


Hai guys,
Ramai yang tanya Risya kos ke brunei mahal tak? So, hari ini akak berkesempatan untuk nenulis dengan panjang lebar. Ada yang da tahu Risya memang always pergi balik ke Brunei. Ramai yang mahu pergi tapi disebabkan mata wang yang begitu mahal, mereka fikir 2 3 kali. Mata wang sama macam Singapore katanya. 

Yes, Risya mengaku mata wang negara Brunei ni like a Singapore but makanan disini lagi murah beranding Singapore. Contohnya, masa Rinsya ke Singapore, Risya habiskan $15(makan tengahari ) tapi untuk di brunei kamu boleh makan sampai kenyang dengan harga $5. If tak ada bajet sangat, beli aja nasi katok yang berharga $1.