Dikuasakan oleh Blogger.

PG Mall Mega 8.8 | Jualan Mega Online Murah Dan Berbaloi-baloi

by - Julai 31, 2020

“Aduii!! Malasnya nak keluar rumah untuk beli barang. Tak ada ke apa yang kita nak beli muncul depan mata?”

Mesti semua pernah alami perkara di ataskan? Sama macam Riss. Lebih-lebih lagi masa MCO. Walaupun kerajaan sudah melonggarkan SOP tapi perasaan untuk keluar rumah masih lagi takut. Tapi, Alhamdulillah mujur kawan kenalkan dengan PGMall. Hari-hari Riss ber “shopping online”. Alih-alih ada je abang-abang posmen datang ketuk-ketuk pintu rumah hantar barang. 
Nak tahu tak ada online shopping yang menawarkan anda pelbagai diskaun dan promosi menarik !!! Jom Riss bagitau dengan terperinci tentang PGMall ni.

Pernah dengar tak tentang PG Mall?

 
PG Mall ini adalah salah satu laman web pusat membeli-belah atas talian. Ianya telah dikendalikan oleh PG Mall Sdn. Bhd. dan telah disokong oleh Public Gold Marketing Sdn. Bhd. PG Mall adalah satu platform e-dagang di Malaysia nombor 1. Ianya telah ditubuhkan sejak tahun 2017 lagi. PG Mall ini adalah satu-satunya platform e-dagang tempatan Malaysia. PG Mall telah disenaraikan sebagai laman web e-dagang 3 teratas di https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/. wow!! Hebat kan. Riss pun tumpang bangga dengan pencapaian mereka. Seperti pusat membeli-belah atas talian yang lain juga, PG Mall menerima sebarang bentuk e-dompet dan ‘payment gateway’. Untuk pengetahuan semua, terdapat banyak kelebihan jika anda membeli- belah di PG Mall. Siap ada pelbagai Promosi hebat !

PG Mall Mega 8.8 Pre Sale Serendah RM8 Sahaja!!!!